Opened 8 years ago

Closed 8 years ago

#354 closed defect (worksforme)

Thunderbird 7

Reported by: MasonB Owned by: rene
Version: 0.8.6 Keywords: TB7
Cc:

Description

After the upgrade to Thunderbird 7, I am unable to send EMails, when VI is enabled.

When I disable VI, sending Mails works.

This Problem is present, even when sending trying to send an EMail with the Base-Identity.

Change History (8)

comment:1 Changed 8 years ago by anonymous

same here, this bug renders VI unusable :(

comment:2 in reply to:  1 Changed 8 years ago by anonymous

Replying to anonymous:

same here, this bug renders VI unusable :(

Forgot to mention: It is also not possible to save a draft.

comment:3 Changed 8 years ago by rene

Owner: set to rene
Status: newassigned

Hi,

sorry for the trouble, but it's working here with TB 7.0 and version 0.8.6. Not that I'ts heavily tested, but sending works. Any special cases? Additional Extensions enabled?

Can you please check the error console (Tools Menu) for any related errors after the sending failed?

Hope to solve this soon, regards, Rene

comment:4 Changed 8 years ago by anonymous

These are the error messages:

Error: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004002 (NS_NOINTERFACE) [nsISupports.QueryInterface?]" nsresult: "0x80004002 (NS_NOINTERFACE)" location: "JS frame :: chrome://v_identity/content/vI_storage.js :: <TOP_LEVEL> :: line 324" data: no]

Error: An error occurred executing the cmd_sendButton command: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004002 (NS_NOINTERFACE) [nsISupports.QueryInterface?]" nsresult: "0x80004002 (NS_NOINTERFACE)" location: "JS frame :: chrome://v_identity/content/vI_storage.js :: <TOP_LEVEL> :: line 324" data: no] Source File: chrome://global/content/globalOverlay.js Line: 100

I tried disabling all other addons, but that didn't help. Just to be clear: Sending doesn't fail - it's just not possible: nothing happens when I click on the Send button.

comment:5 Changed 8 years ago by minni

Hi everybody,

what seems to work is to remove and reinstall the plugin. After new install the Plugin Version 0.8.6. works fine with thunderbird 7.

comment:6 Changed 8 years ago by rene

Hi,

Error: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004002 (NS_NOINTERFACE) [nsISupports.QueryInterface?]" nsresult: "0x80004002 (NS_NOINTERFACE)" location: "JS frame :: chrome://v_identity/content/vI_storage.js :: <TOP_LEVEL> :: line 324" data: no]

strange, there is no relevant code at line 324, but maybe I'm misinterpreting the error message.

Can you send me the extension directly from your profile directory, it is in the folder extensions and named {ddd428e-5ac8-4a81-9f78-276c734f75b8}.xpi and I will check if this is really the one I published?

Nice regards, Rene

comment:7 Changed 8 years ago by anonymous

Sorry for wasting your time :)

Based on your suggestion I tried reinstalling, and now it works. If the upgrade-settings dialog isn't lying, I had version 0.6.8 before - which looks similar enough for me :9

comment:8 Changed 8 years ago by rene

Resolution: worksforme
Status: assignedclosed

Hi,

this makes sense, 0.6.8 is not working and contains the relevant error-line in the code. I will close the ticket now, just reopen if it still does not work.

Regards, Rene

Note: See TracTickets for help on using tickets.